۱۳۹۲ مهر ۱۴, یکشنبه

جالبتر.ین 2 بار به روز رسانی شده است

جالبتر.ین 2 بار به روز رسانی شده است


نکاتی مهم برای پخت کباب کوبیده

Posted: 06 Oct 2013 10:50 AM PDT

نکاتی مهم برای پخت کباب کوبیده

جلوگیری از ریختن کباب کوبیده, نحوه پخت کباب کوبیده

در این مقاله به نکاتی مهم جهت بهتر پخته شدن کباب کوبیده اشاره خواهیم نمود.
۱- گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.
۲- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند.
۳- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .
۴- بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.
۵- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

۶- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت ) و روی اون یک دستمال بیندازید.
۷- بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.
۸- برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.
۹- در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.
۱۰- بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.
۱۱- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.
۱۲- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.
۱۳- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.
۱۴- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.
۱۵- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.

نوشته نکاتی مهم برای پخت کباب کوبیده اولین بار در جالبترین پدیدار شد.

تولید وانت پی یو وان (پژو ۴۰۵ وانت) +عکس

Posted: 06 Oct 2013 06:33 AM PDT

غلامرضا صادقیان در تبریز اظهار کرد: در نخستین سال تولید وانت پی یو وان در ایران خودروی تبریز تولید ۳۰ هزار دستگاه را در برنامه‌کاری برای عرضه به بازار قرار داده است.

وی همچنین افزود: تولید آزمایشی این محصول همزمان با ۲۲ بهمن اتفاق خواهد افتاد و تولید انبوه نیز در برنامه کاری سال آینده قرار گرفته است.

صادقیان در رابطه با سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این پروژه به رقم ۶۰ میلیارد ریالی اشاره کرد و گفت: این رقم برای بخشی از پروژه تولید وانت پی یو وان هزینه شده و این طرح، هزینه‌ها و اعتبارات دیگری را برای ادامه نیاز خواهد داشت.

صادقیان این طرح را کاملا ایرانی دانست و گفت: برای طراحی و ساخت این محصول که تمام زیر مجموعه‌های گروه ایران خودرو همکاری داشتند ۱۶ ماه زمان صرف شده البته این طرح از پروژه‌های سال ۹۰ بود که به دلیل مسائل تحریم و سایر مشکلات اکنون به نتیجه منجر شده است.

وی پیش‌بینی کرد، قیمت محصول جدید تولیدی در مجموعه تحت مدیریتش پایین‌تر از ۲۰۰ میلیون ریال باشد که بر گرفته از خودروهای مانند ال نود، روآی سال و ۴۰۵ است.

این فعال عرصه صنعت کشور از دارا بودن Platform 405، موتور ۱۷۰۰ سی سی، ترمزهای ای بی اس، دوگانه‌سوز بودن، داشتن کیسه‌های هوا و همچنین جایگزینی مخزن سوخت زیر اتاق بار به عنوان ویژگی این محصول یاد کرد و گفت: این محصول به عنوان خودروی باری مورد استفاده خواهد داشت.

صادقیان در رابطه با خودروی پیکان وانت تولیدی در ایران خودروی تبریز نیز گفت: برنامه‌ریزی شده تا این محصول نیز نزدیک به ۲ یا ۳ سال در خط تولید باشد و به تدریج محصولات جدید از جمله خودروی پی یو وان جایگزین آن شود.

تولید وانت پی یو وان (پژو 405 وانت) +عکس

نوشته تولید وانت پی یو وان (پژو ۴۰۵ وانت) +عکس اولین بار در جالبترین پدیدار شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر