۱۳۹۲ دی ۷, شنبه

جالبترین : بیسکوئیت فنجانی گوشتی

جالبترین : بیسکوئیت فنجانی گوشتی


بیسکوئیت فنجانی گوشتی

Posted: 27 Dec 2013 07:10 PM PST

بیسکوئیت فنجانی گوشتی

نحوه درست کردن بیسکوئیت گوشتی,نحوه پخت بیسکوییت فنجانی گوشتی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه : برای ۸ نفر

 گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
 سس اسپاگتی ۴۰۰ گرم
 خمیر هلالی شکل  ۴۵۰ گرم
 پنیر چدار ۱۱۵ گرم

طرز تهیه:
ابتدا داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا بدینوسیله گرم هم بشوند.

خمیر ها را داخل قالب های مافین فشار دهید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در وسط هر کدام بریزید.

حال به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود. پنیر را روی آن پخش کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.

نوشته بیسکوئیت فنجانی گوشتی اولین بار در جالبترین پدیدار شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر